Kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

Het onderwerp van vandaag is kliniek Veldhoven schaamlipcorrectie! Maandenlang heb ik rondgelopen met een vreselijke pijn aan mijn schaamlippen. Ik zelf vond dit hartstikke beschamend en ik durfde dan ook niet hulp te gaan zoeken. Ook daten ik niet meer dat terwijl ik eigenlijk met een leuke man had afgesproken. Door deze vreselijke pijn aan mijn schaamlippen durfde ik niet met hem af te spreken. Simpelweg omdat ik mijzelf enorm schaamde. Gelukkig gaf mijn moeder een geweldig advies. Volgens haar moest ik namelijk contact gaan opnemen met kliniek Veldhoven.

Kliniek Veldhoven is namelijk een erkend bedrijf gespecialiseerd op het gebied van meerdere plastische ingrepen zoals: Schaamlipcorrectie, Borstvergroting, Laser ontharen, Ooglidcorrectie en Oorcorrectie. Bij kliniek Veldhoven werken de chirurgen samen met een team vol assistenten die de chirurgen ondersteunen tijdens uw ingreep. Kliniek Veldhoven staat hoog aangeschreven en zijn voorzien van een indrukwekkend portfolio.

Schaamlipcorrectie

De pijn is verdwenen

Dankzij de geweldige hulp die is verleend door kliniek Veldhoven is de pijn aan mijn schaamlippen verdwenen. Eindelijk durf ik weer te gaan daten, sporten en ook zijn mijn werkprestaties bevorderd. Simpelweg omdat ik weer zeker ben van mijzelf.

De ingreep verliep snel en ik voelde er niks van. Ik moest alleen twee weken na de ingreep rustig aan doen en niet al teveel bewegen. Nu ruim drie weken later is de pijn dus verdwenen. Bent u een vrouw die kampt met hetzelfde probleem als ik? neemt u dan z.s.m contact op met kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven