Mijn eerste datingsite ervaring

Ik was alweer drie jaar alleen nadat mijn man mij had verlaten.  Ik miste de gezelligheid en wilde als alleenstaande vrouw graag weer eens een avondje uit met een leuke man. Daarbij leek het mij spannend om het date gevoel van vroeger weer te ervaren. Toevallig hoorde ik van een vriendin dat zij aan het daten was en dat bracht mij op een idee. Ik dacht eerst dat ik te oud was voor datingsites, maar zij vertelde dat er juist heel veel mannen en vrouwen op zitten. Ik werd nieuwsgierig en ging op zoek naar een datingsite. Ik was nog maar nauwelijks aangemeld en op de site verschenen of ik kreeg al een aantal berichtjes. Een daarvan was van Peter-Paul. Een andere man heb ik een aantal berichtjes gestuurd, maar dat liep erg stroef. Met Peter-Paul had ik meteen een klik door een tikje uitdaging.
logo (1)
Super spannend zo’n date
Alleen wat zegt schrijven dacht ik? Ik wilde hem het liefst bellen, dan hoor je vaak gelijk of iemand bij je past.  Als dat zo is en ik kan met hem lachen, dan wil ik wel afspreken. Het telefoongesprek was ontzettend leuk, hij maakte me meteen aan het lachen. Ik merkte dat hij een beetje nerveus was, maar hij vertelde dat hij ook druk was geweest. De volgende avond hebben we weer gebeld, wat ook goed beviel. We zijn gaan appen en ik merkte dat ik daar blij van werd. Hij typte ook op zo’n flirterige manier, waardoor hij mij uitdaagde en ik meer van hem wilde weten.

Na ongeveer een week appen vroeg hij om een keer af te spreken. We spraken in een stadscafé af. Super spannend zo’n date. We hebben hele leuke gesprekken gehad. Na deze date volgden er vele andere dates. We groeiden steeds meer naar elkaar toe. Ik was natuurlijk al drie jaar alleen en moest er nog wel aan wennen, maar ik vond het wel erg gezellig. Wat een feest is het om met hem weer een avondje te plannen. De eenzaamheid is helemaal verdwenen. We gaan binnenkort zelfs een weekendje naar België, iets om naar uit te kijken.