Maak daten weer leuke via een speeddate bij Drankjedoen?

Daten kan in deze moderne tijden heel leuk zijn, maar het kan ook verzanden in een soort sleur. Vroeger moest je echt de deur uit om überhaupt een date te kunnen versieren. Als je daar in slaagde, dan was dat op zichzelf al een unieke gebeurtenis. De een heeft uiteraard meer succes dan de ander, maar het veilig stellen van de date was in ieder geval al een prestatie. Dat is nu compleet anders. Je kunt bij wijze van spreken een date versieren, terwijl je met je telefoon op de wc zit. Terwijl je je behoefte aan het doen bent, kun je tegelijkertijd ook een date veilig stellen. Daten heeft daardoor veel van de omringende spanning en mystiek verloren. Als je half slapend door honderden potentiele partners kunt scrollen via dating apps als Tinder of Bumble, dan is iedere date die je veilig stelt 1 uit velen. Daten doe je vaak ook gewoon via de chat. Het is veilig, anoniem en eigenlijk, tenzij je echt afspreekt. totaal niet spannend. En al spreek je wel af, dan nog heeft de date zijn scherpe kantjes verloren. Want je hebt altijd nog een inbox vol met andere opties. Dus mocht de date niet 100% voldoen aan je eisen, dan ben je al snel geneigd om zelfs tijdens de date al te kijken naar je andere opties. Wellicht dat je direct al een nieuwe date kunt plannen voor het volgende weekend. Om toch weer iets van die spanning terug te krijgen heeft Drankjedoen? de deur geopend naar de zogenaamde speeddate. Dit concept is uiteraard niet nieuw, maar je moet het wel zien te integreren in deze moderne tijden. Tinder is gratis en laagdrempelig, dus moet een speeddate ook laagdrempelig zijn. Daarom kun je je aanmelden bij Drankjedoen? en elke zondag gratis enkele speeddates doorlopen. Het mooie is dat je het echt weer op een dag plant en dat je er even voor gaat zitten. Je reserveert een bepaald tijdstip voor de speeddate. Daarmee haal je het hele daten weer uit die vrijblijvende anonieme sfeer. Tijdens de speeddate heb je namelijk echt contact met de andere persoon via een videochat. Dus het is nog altijd laagdrempelig, want je hoeft niet elke zondag naar de kroeg. Maar het is wel minder saai, omdat je de persoon direct ziet en kunt spreken zonder eerst dagenlang te chatten. Een speeddate duurt uiteraard niet lang. Dus het is niet zo dat je meteen aan de persoon vast zit. Bij een meer reguliere date zit je toch vaak wel een uur in de café. Als je direct al weet dat het niks is, dan is dat uiteraard zonde van je tijd. 

Snel daten dankzij een gezellige speeddate

Een speeddate duurt 2 minuten met de optie om deze nog een keer te verlengen. Op basis van een eerste indruk of een gut feeling kun je dan als het ware rechts of links swipen. Maar in plaats van een paar foto’s bekijken, kun je een persoon echt ervaren en meteen voelen of er al dan niet een klik is of kan zijn. 

Meer weten? Kijk dan op drankjedoen.nl

Als je meer wilt weten over de speeddate en daten bij Drankjedoen?, dan kun je terecht op de website van drankjedoen.nl. Je profiteert bij Drankjedoen in ieder geval van: 

  • 10-12 korte videodates achter elkaar
  • 2 minuten speeddates met 2 minuten verlengoptie
  • Nooit meer swipen